Kandidat nr 4 till 2020 års pris.

Kandidat nr 4 till 2020 Års I Respect Too Pris: Peter Rylander

Peter Rylander startade utbildningskonceptet Respektgympa år 2006. Respektgympa riktar sig till barn och ungdomar i skolan och syftar till att genom förbättring av elevers attityd öka respekten mellan elever och att få dem att lyssna mer på sina lärare. Konceptet inleds med möten med skolledning och pedagoger för att identifiera enskilda skolors särskilda behov och att därefter engageras elever, lärare, skolledningar och föräldrar i medryckande och inspirerande föreläsningar. Budskapet förankras sedan med diskussioner i varje klass och i uppföljande möten. Peter driver Respektgympa med stor energi och entusiasm och han har sedan starten besökt hundratals skolor över hela landet där han med framgång gjort stor skillnad.

https://www.respektgympa.se